Trošak dostave

Trošak dostave ovisi o proizvodu koji se kupuje, ukupnom iznosu Vaše narudžbe i državi dostave. Trošak dostave istaknut je na našim internet stranicama prije samog zaključivanja narudžbe.

Račun

Uz svaki naručeni proizvod dostavljamo i račun za isto.

Isporuka proizvoda

Isporuka proizvoda vrši se preko tvrtke s kojom imamo sklopljen ugovor.

Područje dostave

Naručene proizvode dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostava nije moguća na područja koja nisu obuhvaćena prometnicama ili standardnim dostavnim službama i načinima isporuka roba.

Vrijeme isporuke

Svaka potvrđena narudžba predaje se dostavnoj službi najkasnije u roku 7 radnih dana. Potvrđene narudžbe su one koje su plaćene prije slanja (uplatnicom ili internet bankarstvom) te narudžbe koje je kupac telefonski potvrdio (odnosi se na pošiljke koje će se platiti prilikom preuzimanja). Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane dostavne službe, naručitelj će biti obaviješten od strane dostavne službe o statusu pošiljke, ali mi na žalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave.

Za svaku pošiljku primatelj potpisuje dostavnu listu prilikom preuzimanja pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju te je nakon toga dostavna tvrtka oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

U slučaju da je adresa nepoznata ili da primatelj ne postoji na navedenoj adresi, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnoj adresi ili vremenu dostave. U slučaju daljnje nemogućnosti isporuke pošiljke naručitelju, pošiljka će biti vraćena u naše skladište.

Ukoliko kupac ispuni u potpunosti ispravne i istinite podatke prilikom narudžbe, obavezujemo se da ćemo narudžbu pravovremeno isporučiti i to najkasnije u zakonski propisanom roku od 30 dana. U slučaju da odabranog proizvoda nema na zalihama ili smo u nemogućnosti  naručiti ga,  obavijestiti ćemo kupca pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadno dogovoreni rok za isporuku. Sve naručene proizvode nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu, a ukoliko to nije moguće, zbog stanja zaliha, zadržat će pravo isporuke u više pošiljaka.