Doba godine koje mnogi od nas obožavaju kuca nam na vrata. Kad hodate gradom, gdje god se okrenete, vidite da su poduzetnici već počeli lagano ukrašavati svoje izloge. Ponegdje je na glavni gradski trg već stigla i jelka i sad čeka na kićenje. Pa što onda nama ostaje nego se polako pripremiti za najljepše, a zatim i najluđe doba godine?

Već sada polako razmišljamo o tome što ćemo pokloniti svojim prijateljima i obitelji za Božić. Pri tome ne zaboravimo na neke odlike kojih se ne bismo trebali odricati u korist neumjerenog konzumerizma. Budimo skromni. Ne morate svakom članu svom obitelji kupiti novi mobitel ili PlayStation. Čvrsto vjerujemo da će dovoljan biti božićni poklon od srca, kakav je, primjerice, majica.

Majice s božićnim motivima bit će idealne za stiskanje s obitelji i prijateljima u toplom domu, oko okićenog bora, dok ispijate šalicu tople čokolade ili kuhanog vina, uživajući u najboljem društvu. Vjerujemo da će vaši klinci uživati u majici s likom najpoznatijeg soba na svijetu – Rudolfa. A za cijelu obitelj mogli biste izraditi majice s prigodnom božićnom čestitkom ‘Merry Christmas’.

A brzo nakon Božića stiže nam i najluđa noć. Kako je ne zovemo bez razloga najluđom, za nju se treba adekvatno i pripremiti. Ako je vaša božićna majica ‘prepitoma’ za nošenje na Staru godinu, preporučujemo neku s malo ‘luđim’ motivom. Recimo, imamo majicu kao stvorenu za ljubitelje piva na kojoj Djed Božićnjak, u malo tetoviranijem i mišićavijem ruhu nego smo ga inače navikli gledati, svima poručuje ‘Happy New Beer’.

Tu je i slika koju će voljeti oni koji se slažu s onom našom starom ‘Nema ptice do prasice’, a čijim printom na majicu pružamo hommage svim onim odojcima koji će se tih dana naći na našim tanjurima – leteća svinja koja čestita Novu godinu. Svidjet će se i starima i mladima.

Na kraju, želimo vam ugodne blagdane. Uživajte u druženju sa svojim prijateljima i obitelji!

Prikazuje se svih 7 rezultata