Na uvjete poslovanja i korištenje stranice tisaknamajice.hr i sklapanje ugovora na daljinu putem sredstava daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstvo ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorne strane (prodavatelj i krajnji korisnik) ne dogovore drugačije.

Uvijeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

www.tisaknamajice.hr

info@tisaknamajice.hr

Prilikom naručivanja proizvoda sredstvima daljinske komunikacije krajnji korisnik će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača i dostavit će se ova predugovorna obavijest te standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora na način da će pri kupovini prihvatiti uvjete prodaje.

Samostalno kreiran proizvod

Na našoj Internet stranici, omogućeno je krajnjem korisniku da prema vlastitoj želji jednostavno kreira izgled vlastitog proizvoda.

Krajnji korisnik jamči da je upoznat sa Zakonom o autorskim pravima te da je datoteka koju šalje na naš poslužitelj njegovo autorsko dijelo u njegovom vlasništvu te da ne predstavlja tuđe, registrirano vlasništvo ili sliku za koju nema odobrenje za korištenje od njegovog pravog autora.

Krajnji korisnik slanjem datoteke dozvoljava tisaknamajice.hr da finalni proizvod prikaže u sklopu svoje web stranice, web stranice tvrtke, društvenim mrežama ili u svrhu promocije web trgovine.

tisaknamajice.hr niti u jednom trenutku ne postaje vlasnik poslane datoteke te isto tako ne snosi bilo kakvu odgovornost za vlasništvo nad poslanim sadržajem.

Cijene

Na Internet stranicama i reklamama istaknute cijene proizvoda i usluga izražene su u kunama te je u njih uračunat PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijene proizvoda, osim ukoliko nije drugačije istaknuto kod samog proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i podložni su promjeni bez prethodne najave.