Osobni podatak

Osobni je podatak svaka informacija koja se odnosi na identifikaciju osobe (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.)

Svrha prikupljanja

Osobne podatke prikupljamo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga na Internet trgovini tisaknamajice.hr te kako bismo Vas informirali o postojećim i novim sadržajima, te kako bismo Vas upoznali s našim proizvodima i uslugama.

Podaci koje prikupljamo

Pristup Internet trgovini tisaknamajice.hr je slobodan i ne traži se registracija. Ukoliko se odlučite za registraciju, možete koristiti veći broj sadržaja i funkcionalnosti (spremati svoju listu želja, predbilježiti se za primanje obavijesti putem newslettera, sudjelovati u nagradnim igrama i natječajima itd.). Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za Vaše sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Prilikom Vaše registracije možemo tražiti slijedeće osobne podatke: Vaše korisničko ime, lozinku i adresu elektroničke pošte. Uz to, imate mogućnost unijeti i dodatne osobne podatke ukoliko to želite.

Od osobnih podataka koje obavezno tražimo prilikom registracije i one koje dobrovoljno unesete, ostalim korisnicima (i registriranim i neregistriranim) neće biti vidljivi. Vidljivi će biti jedino odgovornim zaposlenicima naše tvrtke.

Prikupljanje i korištenje podataka

Internet trgovina tisaknamajice.hr prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03) i drugih propisa važećih u Republici Hrvatskoj.

Vaša privola

Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo samo na temelju Vaše privole – slobodno dane i izričite suglasnosti da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima registracijom i korištenjem web stranice, prikupljamo i koristimo u svrhu određenu ovim pravilima. Vašu privolu zatražit ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na Internet trgovini tisaknamajice.hr.

Čuvanje osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke čuvamo u elektroničkom obliku te primjenjujemo odgovarajuće mjere i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupilo.

Ankete i upitnici

Povremeno na našim stranicama provodimo ankete, istraživanja, upitnike i sl. Podatke koje prikupimo na taj način, smatramo povjerljivima te ih koristimo isključivo za potrebe Internet trgovine tisaknamajice.hr.